Mátrai Titanilla, AAU MSC – Economics and Business Administration, 2021

„Rettenet érdekesek az órák, habár nehézség, hogy rég tanultam, így egy másodpillanat alatt el tudom veszteni a fonalat, ha nem figyelek.

De a tanárok segítőkészek, jòl felkészültek, szerintem jobban örülnek, hogy a suliban lehetünk fizikálisan, mint mi, diákok.

A csoporttársak nagyon jó fejek. A csoportunk egyik diâk képviselője is lettem.

Szervezünk eseményeket is. Aktív mindenki, ez nagyon tetszik.

Imádom Aalborgot és Dániát!

Köszönöm a jelentkezési segítséget, amit nyújtottatok!

    
Sára, Marketing Management, Dania Academy, Viborg 2019

Még mindig nagyon hálás vagyok a segítségedért mindenben. (Magyar Anita, Székesfehérvár)
Elmondhatatlanul boldog vagyok ezen a helyen, ebben az iskolában.

Már az ideérkezésem napján láttam, hogy egy mennyire befogadó és segítőkész csapatba csöppentem, így a beilleszkedés nem okozott nagyobb nehézségeket. Szerencsésen már szeptember végén találtam munkát és azóta is ott erősítem a csapatot.

Az iskolában természetesen voltak megpróbáltatások, de semmi olyan nem állt az utunkba, amit nem tudtunk volna leküzdeni.

Összességében eddig minden pozitív nyomot hagyott bennem.

    
Rita, Multimedia Design AP, Digital Concept Development Top-up, UCN 2015

Nagyon elégedett vagyok Dániával, illetve az oktatással is az voltam, csak már 2019 nyarán befejeztem a mesteremet és azóta dolgoztam/dán suliztam/munkát kerestem. Az itteni oktatásnak (is) köszönhetően februártól a Microsoft-nál fogok dolgozni. Nagyon jó visszagondolni, hogy durván 8 éve a Ti irodátokból "indultam útnak” és most itt tartok. Köszönöm nektek a kezdő löketet 🙂

    
Ákos, Architectural Tech. and Construction Management, Via Aarhus, 2020

After arriving to Denmark, I started chasing time even more than before. To settle in a new country is not an easy and fast process. Fortunately I have an ex-classmate here who helped me a lot, for example, thanks to her I got a job at Aarhus Street Food in already September. But the official document gathering was still a bit confusing.
Besides this, school also started and we slowly got into the flow of studying. Nowadays we have a really good atmosphere in class with great connections and lots of fun.
Of course, acquiring new skills and knowledge takes a lot of time, and combining with working living can be sometimes exhausting or difficult.
But after I settled (which I would say happened almost a month ago), I started to organize better my time and now I can call Aarhus my home, which is really great.
I like most of the Danish culture and way of thinking, being here is a great experience.

    
Danka, Tourism management, Aalborg 2019
I am so happy that I decided to study and live in Aalborg. I came here to study in a different education system and honestly, I really got to like this problem based way of learning, and working on projects in groups.
It is quite hard to be an international student in Denmark, it comes with the struggles of finding a part-time job, living on your own and taking up responsibilities, but it pays off for sure.
Studyabroad.hu has helped me with fighting my fear and convincing myself that I can do it, and it also provided me with the necessary support in the things and knowledge that I needed to start my new life abroad in Denmark.
    
Kyra, Mechanical Engineering VIA Horsens 2017

Amikor az első szikrája a „study in Denmark” megfogant bennem, már akkor egy kicsit elveszettnek éreztem magam. Információt keresni a neten néha nagyon megpróbáltató és összezavaró tud lenni. Néhány heti fusztráció után megtaláltam a Study Abroad Szegedi irodáját, és vele Niels-t.
Könnyű szívvel állíthatom, hogy ő volt a fény az éjszakában a stresszes jelentkezési folyamat alatt. Mindig készen állt választ adni kérdéseimre (amiből több volt, mint szükséges), türelmes és segítőkész volt. Most, az öcsém jelentkezik rajta keresztül, és tudom, hogy a lehető legjobb segítsége lesz ahhoz, hogy felvegyék > Sikerült nyár 2020!

    
Boldizsár, CPHBusiness Academy – Marketing Management 2020

Nagyon szeretem ezt a szakot, teljesen más a dánok elképzelése az oktatásról, mint például otthon. 36-an vagyunk az osztályomban, mindenki innen-onnan a világból, de persze van néhány dán is. Az első hetekben egy személyiségteszt alapján 4-5 fős csoportokba soroltak minket és egy valódi céget osztottak ki a csoportnak, amin fogunk dolgozni egészen az első szemeszterben. A tanárok rendkívül kedvesek, a céljuk az, hogy megértsük és alkalmazzuk azt, amit ők átadnak, közvetlen elérhetőségünk van hozzájuk, bármikor bármiben segítenek. Nekem még az is nagyon pozitív élmény volt, hogy bármikor elakadtam valamilyen az egyetemmel kapcsolatos dologban, mindig reagáltak és gyorsan megoldották a problémát. Egy szóval van kihez fordulni! A tanulással és az egyéb dolgokkal kapcsolatban sincs ok aggodalomra, mindenki ugyanabban a cipőben jár, mindenkinek új a szituáció, kérhetünk segítséget/tapasztalatot egymástól is. Az egyetemen kívüli dolgok (regisztráció az országba, munkakeresés, bankolás stb.) bizony nehezek és legfőképp szokatlanok számomra, és összességében eltelik egy pár hónap mire minden ilyen „adminisztratív” teendővel végez az ember. Ehhez már otthon nagyon sok segítséget kaptam a Study Abroad Budapest csapatától, különösen Szilvay Gabitól különböző események és webinárok formájában, illetve bármilyen apró vagy nagyobb kérdésemre mindig megnyugtató, gyors választ kaptam Gabitól, amiért ezúton is nagyon hálás vagyok. Amíg nem vagyunk gyökerestül benne el sem tudnánk képzelni, mennyi kérdés merülhet fel. Új ország, új élet...

Én mindenkit bátorítanék a külföldi (és kifejezetten dániai – hisz egyelőre csak ezzel kapcsolatban tudok nyilatkozni) továbbtanulásra, aki elismert gyakorlati oktatással egy jóléti országban szeretné megalapozni a jövőjét.

    
Petra, Architecture and Construction, UCN 2020

I got an accommodation from 1st of September and I get my Danish documents (CPR, NemID etc.). The school is very good, I really like my major, but it is pretty hard. We have to work a lot on our projects in groups, so we usually (mostly every work day) start in the school at 8.30 and finish at 16.00.
I applied for the Danish Career Program and I got accepted, where just the most motivated international students can take part. I do not have job yet, but I hope I’ll found one this month.
If you know someone who would like to study at UCN in the next year on my program, I would be very happy to tell them more about it.

    
Bendegúz, Architecture and Construction VIA in Aarhus 2019
Last semester me and Levi were home for 5 months. We went home in march.
I had a huge luck since i got job at the VIA canteen as a dishwasher from March by contract and worked there till 15th when they closed.
After this I got payed till the end of June since I had a contract till then, and the Danish government paid all of its workers during that period. So I basically paid my rent and could save up money so now i could came back with my own money and didn't need financial help.
We are having a good time. Beautiful people all around. Lots of days with beautiful weather, amazing winds bringing scent of sea salt, swimming in the sea, in the winter free morning sauna with panorama at the Kattegat, wandering in the huge forests, it really is a beautiful city! Huge thanks for recommending and encouraging us!
Im living close to centre, renting a room from a danish woman. Both of us found cleaning jobs almost right away we got back in August.
The school work is also very constructive, practical, and teaches us to create market-ready contents basically without the huge collateral stress we would be part of in an education for example  at home.
I think already named you in the beginning at school as my agent for application for the course. And yes im quite content with the provided info and help!
    
Népfőiskola, Petra, 2018

„Az elején számomra érdekes volt, hogy nagyon különbözőek az életkorok, de megértettem, hogy ez nagyon nagy pozitívum, hiszen kérhettem véleményt felnőttebb diákoktól. Én személy szerint azért jöttem ide, hogy fejlődjön a nyelvtudásom, és kitaláljam, mit szeretnék tanulni. Segítségemre volt az iskola abban, hogy kaptam egy kis időt és magammal foglalkozhattam. Igazából regényeket lehetne írni az iskoláról, mivel rengeteg programba vettünk részt, és ezért nagyon sok élménybe volt részünk. Számomra nagyon jó tapasztalat, és kaland volt. Nagyon sokat tanultam itt, és a legjobb, hogy ki tudtam találni, mit szeretnék csinálni a közeljövőben. Szeptembertől fogtechnikusnak fogok tanulni Budapesten. Nem utolsó sorban pedig szeretném megköszönni a segítségeteket, hogy megmutattátok ezt az iskolát. 🙂 „

    
Flóra, DTU – General Engineering, 2019

„Nagyon jól érzem magam itt. Szállást az egyetem biztosít minden alapképzésben résztvevő külföldi diáknak, úgyhogy most három évig nem kell aggódnom emiatt, ráadásul a szerintem legjobb kollégiumban kaptam helyet, aminek nagyon örülök. Az egyetemi órák szintén nagyon tetszenek, de talán még jobban tetszik az emberek hozzáállása a tanuláshoz, illetve az, hogy milyen nagy érték itt a közösség. És persze vannak nehézségek is, de boldog vagyok, hogy itt lehetek. Elkezdtem egy blogot is írni, ahol próbálok minél több praktikus információt megosztani, hátha ezzel én is segíteni tudok a Dániába készülő magyar diákoknak: https://budahagen.wordpress.com/”

    
Tamás, DTU – MSC of Science in Materials and Manufacturing Engineering 2018

„Szeptemberben kezdtem a mesterképzésemet Danish Technical Universityn a Study Abroad csapatának a segítségével. Materials and manufacturing engineering-et tanulok és életem egyik legjobb döntése volt, teljesen más az oktatás színvonala. Mérnökként nekem fontos, hogy sok technológiával személyesen is megismerkedjek ne csak a tankönyveken keresztül és az a folyamatosan bővülő technológiai háttér, ami az egyetemen van, az szinte páratlan. Nagyon inspiráló a környezet amiben tanulunk, folyamatosan mennek a kutatások szinte minden területen. Tavaly például ezen az egyetemen fejlesztették ki a Huawei mobiltelefonok új gyorstöltési technológiáját, ami idéntől már a zászlóshajóikban van."

    
Áron, UCN – Computer Science 2018

„Nagyon jó minden itt kint, teljesen más az élet, mint otthon, UCN nagyon jó, oktatás tényleg visz mindent. Szállásom is van a fjordok mellett nagyon modern minden, munkám még nincs, de hamarosan elkezdek majd keresni. Alapvetően, amikor kijöttem megvolt már a szállás hála az égnek, de ugye üres volt szóval az első 2 hét IKEA oda és vissza volt, aztán volt a UCN tábora, ahol elmondtak minden lényeges dolgot hogyan illeszkedjünk be, de legfőképp barátokat szereztem. Szlovákokkal, magyarokkal vagyunk nagyon jóban. Aztán elkezdődött az iskola, első projekt is megvolt nagyon más, mint otthon, de nagyon tetszik. Bulizunk minden csütörtök péntek néha még szombaton is  . Nagyon sok ötletünk van a barátaimmal, valakikkel már céget is tervezünk. Én alapvetően nagyon lefáradtam, elég fárasztó még ezer dologra figyelni, de megyek edzeni meg koordinálom magam és egyre jobban belejövök. Nagyon köszönöm a sok segítséget és fáradalmat a Study Abroad-nak, szuper itt kint lenni.”

    
Nóra, népfőiskola, 2018

„Nehéz lesz itt hagyni az iskolát. Az elején nehéz volt hozzászokni, hogy újra "csak" diák vagyok, de idővel megszoktam és megszerettem a helyet. Abban kifejezetten sokat segített, hogy lássam, merre induljak tovább - elkezdtem pl. egy online programozói kurzust. 🙂 Itt egy kis buborékban éltünk - az iskola talán egy kicsit túl konzervatív is nekem, úgyhogy Dánia szabadabb oldala még várja, hogy felfedezzem. A szemeszter végén valószínűleg a határ túloldalára megyek önkénteskedni néhány hónapot. Aztán lehet, hogy még visszajövök Dániába - kipróbálnám, hogy milyen itt dolgozni vagy tanulni...”

    
Áron, CPHB – Hospitality and Tourism Management 2016

JÓ TANÁCS
„Szerintem a motivációs levél, az érdekes személyiség és tapasztalatok sokat vetnek a latba, mert a felvételi során azt is nézik, hogy hozzá fog-e tudni szólni az órai megvitatásokhoz, és hozza-e a saját tapasztalatait a jelentkező. Egy másik fontos tipp a motivációs levélhez, szerintem érdemes fejtegetni a Dániával való kapcsolatot, hogy szeretne-e maradni, miért Dánia, tetszik-e neki, jövőbeli tervek...”

    
Alexandra, DANIA ACADEMY – Service, Hospitality and Tourism Management 2019

„Az iskola rendkívül jó, rendesek a tanárok és a diákok is. Rengeteg nemzetiség keveredik az osztályban. Nehéz megszokni, hogy folyamatosan angolul kell beszélni, de ezzel fogok fejlődni. Köszönöm szépen még egyszer a Study Abroad segítségét.”

    
Anna, VIA – Value Chain Management 2019

„Nagyon jól érzem magam. Egy gyönyörű lakásban élek egy dán lánnyal, aki rengeteget segített és nagyon jóba lettünk. Eddig nagyon elégedett vagyok, sok barátom lett már az első napokban, illetve kiköltöztek régi barátaim is Dániába, ami pedig azért jó, mert folyamatosan látogatjuk egymást. A sulival is nagyon elégedett vagyok eddig, mindegyik professzorom profi és nagyon érti a dolgát és mindenki hihetetlen segítőkész. Ajánlom a Study Abroad-ot másoknak is.”

    
Anett, CPHB – Marketing 2019

„A hely tetszik, a tanítási módszer nagyon megnyerő, szóval elégedett vagyok a választásommal teljes mértékben. Az iskolában a tanárok rettentően odafigyelnek ránk, hogy értsük meg, amit tanulunk és ültessük át a gyakorlatba. Az osztálytársak nagyon kedvesek, a közösség támogató minden szempontból. Köszönöm a sok segítséget, valamint, hogy hozzájárultatok ahhoz, hogy egy álmom váljon valóra. Kívánom, hogy még sok más embernek tudjatok segíteni!”

    
Alíz, UCN-Service, Hospitality and Tourism Management 2018

„Minden rendben van, nagyon jól érzem itt magam. Szállást már mielőtt kiutaztam sikerült találni AKU-n keresztül, szóval ez nagyon jól alakult. Munkát azonban sajnos még nem sikerült találni, de reménykedem benne, hogy azt is hamarosan találok. A UCN-ről csak jót tudok mondani eddig, mindenki nagyon segítőkész, és nagyon érdekes lecture-k vannak. Ami még egy kicsit fura, hogy állandóan csoportban dolgozunk, de valóban sokkal jobb módszer ez, mint az otthoni.”

    
Patrik, Absalon-Engineering in Biotechnology 2018

„A dolgok jól alakulnak. Van szállásom és állásom is. A szállásom jelenleg egy koppenhágai cég által az egyetem mellett közvetlen elhelyezett mobil ház. Elég drága, de sajnos más opció nem volt. Jelenleg várólistán vagyok rendes lakásokhoz rendelve. Az első munkámat a helyi bmx kerékpár klubnál szereztem, mint edző. Heti 2x2 órát dolgozok kedden és csütörtökön suli után. Ebben igazán otthon érzem magam, hiszen ezt dolgoztam otthon is. Kezdésnek megfelelő, de már keresem a 2. állásomat, hogy a költségeket tudjam fedezni és tudjak pályázni az SU-ra. Múlthét csütörtökön kaptam meg a NEM-ID-t és CPR-t. pénteken már bankszámlát nyitottam, szóval tényleg gördülékenyen haladok. A város gyönyörű, kifejezetten a tengerpart. A környezet nyugalmas, tökéletes tanuláshoz. Ami nehéz, hogy relatív sokáig tartanak az órák, kevés a szünet. Nem könnyű időt találni tanuláshoz egyenlőre, de bízok benne, hogy idővel bele lehet rázódni. Köszönök minden segítséget amit kaptam tőletek. Fontos mérföldő kő volt abban, hogy ide kijussak.”

    
Rajmund, KEA-Architecture Design and Construction Manager 2018

„Már 2. semestert kezdtem el a KEA-n Architecture Design and Construction Manager szakon. Nagyon tetszik.:) Munkám van, hotelba dolgozom annyit, hogy megkapjam az SU-t. Szállás is megoldódott. Nemrég kaptunk offert hogy költözhetünk koliba október 15.én. Szóval minden megoldódott, elégedettek és boldogok vagyunk, mert összejött minden 1 év alatt amit 2 éve el sem tudtam volna képzelni.”

default image
    
Laura, UCN – Service, Hospitality and Tourism Management 2018

„Eddig minden rendben van, az időjárást kivéve.
 A kiutazó workshop nagyon hasznos volt, a négy emberből akivel ott találkoztam az egyik a lakótársam lett, másik kettővel is összebarátkoztam, minden hétvégén összejárunk. Munka szempontjából nem valami jó a helyzet, mert már a mosogatáshoz is kell dánul tudni. Részemről újságkihordás lesz egy darabig, de másoknak több szerencséjük volt eddig. Eljárogatok mindenféle international programokra és előadásokra, de sok újat nem mondanak, jól felkészítettetek otthon. 🙂 Az egyetlen kellemetlen meglepetés az volt, hogy Aalborgban van Dánia összes dombja.”

    
Zsombor, UCN – Service, Hospitality and Tourism Management 2019

„Jól érzem magam az egyetemen, már nagyon sok barátom van. Sok a magyar, amin kicsit meglepődtem. A tanárok jó fejek, az oktatás is tetszik. Aalborg-ot nagyon szeretem, a szállásom közel van a sulihoz és a belvároshoz is.”

default image
    
Kyra + David, Mechanical Engineering VIA Horsens, Dec. 2017

Kyra and David, Mechanical Engineering VIA in Horsens, Dec. 2017
I need to say thank you for all help you gave us because we are having a wonderful time here.
The University is a bit hard, but we feel that after finishing it, we will be able to find a great job.
I just got SU, and David has also applied for it, so the budget problems we faced after moving out are gone.
We are living together in a basement apartment, and the price is low.

default image
    
Daniel, Business Economics and IT at KEA Copenhagen (Oct. 2017)

I am doing really nice. By september I got all the necessary papers and information. I have a place to live, a job, and I am already getting the SU as well. The school is awesome, and I find it very interactive and useful. I really like to education system, Copenhagen and the people too. My classmates are incredibly helpful, and we get along quite easy with each other.

I continued learning danish as well.

default image
    
Benjamin (Serbia), Computer Science at Zibat Roskilde (Oct. 2017)

Benjamin, Computer Science Zibat in Roskilde Oct. 2017
First of all i would like to thank you for your help and giving me a path to choose it means a lot to me, also I would like to greet anyone who will find a time to read this.
I am on my first semester.
About school I am satisfied we are learning and practicing new stuff everyday, but what i really like is teamwork in our school, 90% of study is teamwork and learning from each other. As for Denmark its a wonderful country and I highly recommend if anyone is in doubt or about to choose, choose Denmark because it have a lot of benefiits when it comes to students.
I am living in Rödovre its a suburb in Copenhagen which is wonderfull city, and i am having a lot of fun with new friends 🙂 .
Once again thank you www.studyabroad.hu for making it possible!

default image
    
Zsuzsa, Logistic Management at Zibat, Köge (Oct 2017)

A month has passed and I have to tell that I enjoy this a lot more than I thought I would!
My classmates are amazing people, literally all of them. I'm the only Hungarian in my class, which I don't mind.

 

School is pretty interesting, I enjoy that I can finally study what I'm actually interested in. My teachers are really helpful, although one of them has a pretty strong Danish accent, but I think we're all getting used to it. I've enrolled in a turbo-dansk program as well. Well... it's pretty intense, what can I say, but I think I'm doing good so far. (Not really a big fan of the pronunciation though, obviously).

 

I'm going to move from Haslev to Køge next month, one of my classmates recommended a place to me which is much closer to school and the city in general, so that's pretty sweet. I applied for a CPR number almost three weeks ago, so it should arrive soon. I'm planning to look for a job after that since I have a crazy amount of free time, thankfully.

 

All in all, I enjoy life here so much. Everything is just so calm and actually livable, I love it here. Even the weather is alright sometimes. I didn't regret choosing Denmark, I'm truly happy here.

default image
    
Filip (Zagreb), Computer Science in Copenhagen Oct. 2015

I met Niels Otto on a fair in Zagreb Oct. 2014. He and his wife helped me get informed about studying in Denmark . I got in contact with him about the college opportunities . He was very helpful in pretty much everything ; English tests , accommodation , college options and even interviews . I can say only the best about him and his services towards me . I know that I would get here eventually if it wasnt for him, but it would be unimaginably harder!

default image
    
Norbert (Romania), Service Hospitality and Tourism Management in Zibat, Slagelse, September 2015:

I like this place, my classmates are very good, we have many meetings after the school.
At first i was afraid it will be very difficult for me, but no because I get help from my teachers and classmates.
Last week we moved into a flat, now I live with 2 Hungarians and with 2 Slovakians.
We got help from the school to find a flat. It is in the city center close to train station and University.
I would like to say to you Niels: Thank you very much! Without you I would never have come here, and you gave me a chance to change my life.

default image
    
Daniel, Marketing at Dania Colleged in Viborg September 2015:

I really like my new life in Denmark. The people are always friendly and helpful.
The school is really modern and well equipped and the education is practical and easy to understand. My English is not so perfect but I think it is better now than 1 month ago.
I live in a Campus about 1 minute from the school and it is so good for this price.
I have a lot of free time but i started to find a job,and study Danish which need a lot of time so now I am busy.
I found a lot of Hungarian people and they are always helpful and they help a lot with the studying and how to find a job.

default image
    
Patrik, study Marketing at Dania College in Randers Sept. 2015

The life here is sometimes too calm, but people are friendly and helpdul. The school is not as difficult as in Hungary and the education is really useful and we do a lot of teamworks.We were in Aarhus with the school for the CPR number and we have to bring it to the communa and after that about 3 weeks and we will get the yellow card.
There is a Hungarian guy in Randers who works in a pizzeria and probably I will work there also.That's all. And thank you for your lot of help!

default image
    
Bence, Marketing man. VIAuc Horsens (English+Magyarul)
In English
I've just finished my first semester at VIA University College in Horsens campus.
Looking back on this past half-year, a huge turning point in my life. The best possible way.
All the good things you've heard before moving out of Denmark and the local education totally reflect the reality, and perhaps even beyond my expectations.
Education is incredibly practical and realistic, people in Denmark do not tell me how to do it, but tell you what to do and you have to figure out for yourself how to solve the tasks.
Who likes to be treated as an adult, who does not want to be held at hand at every step, who challenges last but not least, I can only recommend to Denmark.
Who tries hard, will sooner or later also find a job in Denmark, luckily for me it's done.A big difference between the home and the student life here in Denmark is very good chance to be financially independent from the parents.
Otherwise, life is very good here, the people are calm and smiling, fortunately, it also rubbed off on me.
I got a lot of help Szilvay Gabitól, 'Study in Denmark' and the whole team.
I could not embark on the adventure in Denmark without their help.
Lots of helpful advice, and all necessary conditions provided what was necessary to begin studies in Denmark.

Magyarul: Éppen most fejeztem be az első szemeszteremet a VIA University College horsensi kampuszán. Visszanézve erre az elmúlt fél évre, óriási fordulatot vett az életem. A lehető legjobb irányba. Az összes jó dolgot, amit a kiköltözésem előtt hallottam Dániáról, és az itteni oktatásról totálisan tükrözi a valóságot, és talán még túl is szárnyalta az elvárásaimat. Az oktatás hihetetlenül gyakorlatias és életszerű, Dániában nem megmondják mit hogyan csinálj, hanem elmondják mit csinálj, és magadnak kell rájönnöd hogyan oldd meg az előtted álló feladatot. Aki szereti, hogyha felnőttként kezelik, nem fogják a kezét minden lépésnél, és nem utolsó sorban kihívásokra vágyik, csak ajánlani tudom Dániát. Hogyha az ember űzi, hajtja, előbb utóbb munkát is fog találni Dániában, ez szerencsére nekem is sikerült. Egy nagy különbség az otthoni, és az itteni diákélet között, hogy Dániában nagyon jó eséllyel már a diákévei alatt el lehet függetlenedni anyagilag a szülőktől. Egyébként az élet nagyon jó itt, az emberek nyugodtak, és mosolygósak, ez szerencsére rám is átragadt. Nagyon sok segítséget kaptam Szilvay Gabitól, és az egész Study in Denmark csapattól. A segítségük nélkül nem tudtam volna belevágni a dániai kalandba. Rengeteg hasznos tanáccsal láttak el, és minden szükséges körülményt biztosítottak, ami a Dániai tanulmányaim elkezdéséhez szükséges volt.

default image
    
Márk, BAAA Aarhus Oct. 2016

I love this school and the programme (BAAA-Financial Management and Services) so far, and the former students said that it won't be worse. So I am happy to be here.
The teachers are so open-minded and helpful. During the lectures we have to solve/discuss problems in groups. We also have to a write project (15 pages) in given topic in this semester then in January we will have to present.  This is one of the exams.
I am very thankful for StudyInDenmark to be here. They helped me a lot!