Dániában 16 IB iskola működik, 13 állami és 3 privát.

Közülük cégünk a következő hármat képviseli:

Ikast-Brande Gymnasium (IBG)

Az iskola mintegy 600 hallgatóval rendelkezik és Jütland középső részén, Ikastben található, amely egy több mint 15.000 lakosú város. Ikast mindössze 10 km-re található Herningtől. Az IBG egyik fő profilja a sport, amely lehetőséget ad a sportolók számára a sport és az iskola összekapcsolására. Az oktatás úgy van megtervezve, hogy megfeleljen az elit sportolók magas szintű képzési igényeinek. Gyakorlatot nyújtanak kézilabda, futball, judo, golf, jégkorong, tollaslabda és röplabda területén, de más sportok is elérhetők. Az iskolában sportolók számára fenntartott kollégium található, a város központban pedig , nem sportolók számára fenntartott kollégium  bérelhető, felnőtt felügyelet mellett.

Struer Statsgymnasium (SSG)

Az iskolának közel 700 tanulója van és Jütland északnyugati részén található, a Limfjord-öböl mellett. A Struer úgynevezett „Hangok városa”, mivel a világszínvonalú hanggyártó, a Bang & Olufsen otthona.A város egész évben tucatnyi koncert és magas színvonalú rendezvény házigazdája. A Struer természeti értékei lehetővé teszik a régió legjobb szörf-, kajak- és vitorlázási lehetőségeinek elérését; míg a város mindössze 10 km-re fekszik Holstebro-tól, a régió kulturális központjától. A SSG teljes ellátást kínál a nemzetközi hallgatók számára, és jelenleg megközelítőleg 125 hallgatót fogad közel 25 országból.

Grenaa Gymnasium (GG) 

Grenaa 18.000 lakosú város. Jütland legkeletibb részén, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, strandjai és a nemzeti park közelében. Grenaa a sportok széles választékát kínálja a fiatalok számára. Grenaától villamossal el lehet jutni Aarhus-ba, Dánia második legnagyobb városába. Kompok közlekednek Svédországba, és az aarhusi repülőtér is közel van (15 km).

A GG 550 hallgatója van és egy nagy, 111 szobával rendelkező bentlakásos iskolával rendelkezik. A szállások nagy részét nemzetközi hallgatók foglalják el,  rendkívüli nemzetközi légkört teremtve. A Grenaa Gimnázium bentlakásos iskolája teljes ellátást kínál minden nemzetközi hallgató számára, házon belüli bentlakásos tanárokkal , otthonos légkörben, ahol minden kultúra üdvözlendő.

A Grenaa Gimnáziumban egy erős Művészeti Tanszék működik, amelynek fő profilja a zene- és képzőművészet.  Az UNESCO globális céljainak és IB iskoláknak megfelelő átfogó oktatási megközelítéssel dolgoznak.