Ahhoz, hogy jelentkezni tudj valamely dániai felsőoktatási intézmény képzésére, rendelkezned kell az alábbi dokumentumokkal, melyeket fel kell majd töltened a megfelelő on-line jelentkezési rendszerbe.
Ennek módjáról munkatársaink tájékoztatnak téged.

Ha AP vagy Bachelor képzésre jelentkezel, akkor a határidő március 15.Mesterképzés esetében április 1-ig lehet jelentkezni

 

Igazolványkép

Egy darab igazolványkép rólad, hogy be tudjunk azonosítani

Középiskolai bizonyítvány, érettségi

Ha AP vagy Bachelor képzésre jelentkezel, szükség lesz a középiskolai bizonyítványaid (3. vagy 11. osztály év végi és 4. vagy 12. osztály félévi) másolatára és angol nyelvű fordítására. A fordításhoz adunk mintát, nem szükséges hivatalos fordítás, viszont az iskolában le kell bélyegeztetni és hitelesíttetni a dokumentumokat az igazgatóval vagy a helyettesével.

Ha már korábban elvégezted a középiskolát, akkor jelentkezéskor mellékelned kell az érettségi bizonyítványod másolatát és fordítását. A júniusban érettségizőknek is, utólag, meg kell küldeniük az érettségi bizonyítványaikat, egyébként nem nyerhetnek felvételt a dániai felsőoktatásba.

Angol nyelvvizsga

Az angol nyelvvizsga / nyelvi teszt eredményének másolatára is szükség van. A jelentkezéshez minimum B2-es, középfokú nyelvvizsgával kell rendelkezned. Amennyiben ez még nem áll rendelkezésedre, munkatársaink tesztelik a nyelvtudásod.

Motivációs levél

Ennek megírásához szempontokat adunk, tanácsot kérhetsz tőlünk.

Önéletrajz

Ha nem a jelentkezés évében érettségizel, akkor ezzel tudod bizonyítani, mivel foglalkoztál az érettségid óta.
Ennek megírásakor is számíthatsz a tanácsainkra.