Study in Denmark
T A N D Í J M E N T E S E N

TANULJ DÁNIÁBAN!

APTOP-UPBACHELORMASTER
In English

Kapcsolat

Írj nekünk!
 
Study in Denmark - Rólunk
Szakértő tanácsadás az ország minden részén:

Ügynökeink - országszerte!
 

Munkatársaink

Niels and Gabi

In 2004 we started the Study in Denmark project as the first in Hungary. Having both spent a significant time of our lives abroad, we strongly believe that it is healthy for young people to see a different culture. This will make them look at their own country with quite different eyes.

Most of the students, we have helped to find a new life abroad, have experienced the modern democracy of Scandinavia, have tried the problem-based learning system where cooperation is one of the keystones, have learned independence in a young age, and have found their happiness.

Most of them are missed by their family and friends in Hungary, but in an age with cheap flights and easy communication, they are not so far away.

We hope that our many years of experience in this trade can help future youngsters to make the choice which is right for them.

Szilvay Gabriella (Budapest)

"Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni."
Vallja Walt Disney, és én is.

Az elmúlt évek során számtalan olyan diákkal találkoztam, akiknek álma a bátorságuk nélkül nem valósulhatott volna meg. Egy más országban, más kultúrában elkezdeni vagy éppen folytatni a tanulmányainkat - nagy kihívást jelent. Kell hozzá akaraterő, kitartás, jó nyelvi készség, nyitottság, de meglátásom szerint leginkább bátorságra van szükség.

A dán felsőoktatás elvárja, hogy legyen konkrét célod, véleményed a dolgokról, légy önálló, de ugyanakkor légy nyitott a csapatmunkára is. Merj kommunikálni, ne félj vállalni önmagad és országod, ahonnan jöttél.

A Study in Denmark programot egyetemistaként szerzett dániai tapasztalatommal, felnőtt fejjel átgondolt, immáron szülői felelősségemmel kiegészülve ajánlom minden olyan tehetséges, bátor fiatalnak, aki álmaiért mindent megtesz. Mert a siker csak Rajtad múlik!

Ha készen állsz a nagy útra, keress bátran, segítek a jelentkezésben!

Magyar Anita (Székesfehérvar)

Székesfehérváron élek és dolgozom szabadfoglalkozású nyelvtanárként.
Segítem a Fejér, Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyében élő, Dániában továbbtanulni szándékozókat a megfelelő szak, iskola és város kiválasztásában. Tájékoztatókat, szemináriumokat tartok iskolai osztályok, végzősök és családjaik számára. Az általam végzett tanácsadás személyre szabott, így a nagyobb közönségnek szánt ismertetőkön túl komoly érdeklődés esetén lehetőség van díjmentes személyes konzultációra is.
Minden segítséget megadok a motivációs levél megírásához, az adott felvételhez szükséges dokumentumok összegyűjtéséhez. A nyelvi tesztelést elvégzem, vagy ha az iskola kíván tesztelni, akkor felvilágosítást adok arról, hogy mi várható.
Folytathatnám a felsorolást, de a lényeg: egészen a kiköltözésig egyengetem a felvételizők útját, évek óta bevált módszer alapján.
Dániával kapcsolatban személyes érintettségem is van: az én gyermekem is ott tanul, így rajta keresztül is sok információ jut el hozzám.

Kavaleczné Kovács Zsófia (Debrecen/Nyiregháza)

"Szeretem, ha mennek a dolgok. Ha nem mennek, szeretem elérni, hogy menjenek."
Winston Churchill

Sokan azt hiszik, hogy a külföldön tanulást csak a kiváltságosok engedhetik meg maguknak. Nos, végre eljött az az idő, amikor sokkal fontosabb értékek kerülnek előtérbe, amik a szintén elengedhetetlenek a külföldi élethez; kitartás, önállóság, szorgalom, érdeklődés, nyitottság...
Én 17 se voltam első egy éves cserediák élményemnél. Teljesen egyedül a nagy Amerikában, de amint az első nehézségeken túl tettem magam, nagyon élveztem, annyira, hogy még mai napig tartjuk a kapcsolatot és életem egyik legemlékezetesebb időszaka volt. Ha úgy érzed, hogy ez neked is menne és nyitott vagy a nagyvilágra, a szemléletváltásra, akkor készülj fel életed legnagyobb fordulópontjára. Csak játssz el a gondolattal, mi lesz 10 év múlva ha... és lett volna ha...

Application and deadlines

Bővebben..

Elérhető képzési programok Válassz szakot!
Dániai iskolák Válassz iskolát!
A jelentkezés menete Hogyan jelentkezhetem?
Várható költségek Várható költségek
Szolgáltatásaink Ki segít nekem a céljaim elérésében?
 

Az oldal tetejére           
ImpresszumOldaltérkép
© 2004-2016 hu-dan bt. - All rights reserved - Minden jog fenntartva