Study in Denmark
T A N D Í J M E N T E S E N

TANULJ DÁNIÁBAN!

APTOP-UPBACHELORMASTER
In English

Kapcsolat

Írj nekünk!
 
Study in Denmark - Rólunk
Szakértő tanácsadás az ország minden részén:

Ügynökeink - országszerte!
 

Filozófiánk

Saját példánkból kiindulva hisszük, hogy a fiataloknak nagy élményt jelent a külföldi tartózkodás. Fontos megtapasztalni, hogy mások hogyan élnek, dolgoznak, tanulnak, és összehasonlítani azzal, ahogyan ez otthon történik. Ily módon egy fiatalnak lehetősége nyílik arra, hogy saját országára külső szemmel tekintsen, és a külföldi tapasztalat birtokában eldönthesse, hogy melyik ország gyakorlata a jobb, számára jobban tetsző.

Mi mindannyian hónapokat/éveket töltöttünk külföldön tanulással, munkával, ami megtanított minket arra, hogy a saját hazánkat, és a világot sokkal kifinomultabb módon értékeljük.

Aki meg akarja tapasztalni, hogy milyen külföldön élni, illetve dolgozni, sokkal könnyebb, ha ezt még felsőfokú tanulmányai alatt, családalapítás előtt megteszi. Fiatalon gyorsabban lehet beilleszkedni egy új környezetbe és befogadni, elfogadni más értékeket.

Aki Dániába megy tanulni a "világ nagy részével" megismerkedik az iskolán belül, megtanul együtt dolgozni más nemzetiségűekkel, és olyan nemzetközi kapcsolatokat építhet, amelyek későbbi karrierjében is segíthetik.

Egyáltalán nem mindegy egy fiatal pályakezdő elhelyezkedési esélyei szempontjából, hogy egyetemi évei alatt Magyarországon tanult-e magyarul, kizárólag magyar diákok között, vagy külföldön, nemzetközi környezetben, a világ több tucat országából érkező diáktársakkal.

2004 óta közel 600 fiatal magyar diákot küldtünk ki Dániába tanulni. Néhányan közülük Dániában találtak munkát, voltak akik másik országban vállaltak munkát vagy folytatták tanulmányaikat, és voltak olyanok is, akik visszajöttek Magyarországra dolgozni.

Reméljük, hogy azok, akik hosszabb külföldi tartózkodás után visszatérnek, segítenek abban, hogy Magyarország egy modernebb, hatékonyabb és toleránsabb országgá váljon.

Application and deadlines

Bővebben..

Elérhető képzési programok Válassz szakot!
Dániai iskolák Válassz iskolát!
A jelentkezés menete Hogyan jelentkezhetem?
Várható költségek Várható költségek
Szolgáltatásaink Ki segít nekem a céljaim elérésében?
 

Az oldal tetejére           
ImpresszumOldaltérkép
© 2004-2016 hu-dan bt. - All rights reserved - Minden jog fenntartva