Study in Denmark
T A N D Í J M E N T E S E N

TANULJ DÁNIÁBAN!

APTOP-UPBACHELORMASTER
In English

Kapcsolat

Írj nekünk!
 
Jelentkezés dániai továbbtanulásra
Szakértő tanácsadás az ország minden részén:

Ügynökeink - országszerte!
 

Angol nyelvi teszt

A kínálatunkban szereplő szakok és programok mindegyike esetében a képzés angol nyelven folyik. Ezért a jelentkezéskor bizonyítanod kell a megfelelő angol nyelvtudásodat.

Attól függően, hogy melyik iskolában illetve milyen szakon szeretnél továbbtanulni, különböző angol nyelvi tesztet kell kitöltened. Ezek a következők:

1. Oxford Placement Test

Ez egy papír alapú, írásbeli nyelvi teszt, melyre munkatársainknál tudsz bejelentkezni. A 2015/16-os tanévtől egyre kevesebb iskola esetében fogadják el ezt a nyelvvizsga eredményt.

2. Oxford Online Placement Test

Az általunk képviselt dániai iskolák többsége lassan az online változatra vált. Itt a teszt kitöltéséhez egy jól működő, fülhallgatóval ellátott laptop vagy táblagép szükséges. A nyelvtani ismereteket, valamit a hallás utáni megértést ellenőrizzük ezzel a rendszerrel.

Amikor regisztráltál nálunk a tesztre, küldünk segédanyagot a felkészüléshez. Ha nem teljesíted a jelentkezéshez szükséges szintet, 2-4 héten belül újra megpróbálhatod a tesztet plusz költség nélkül.

Az OOPT demo változatát megtekintheted az alábbi linkre kattintva: OOPT Demo version.

3. Interjú

Néhány iskola április-május folyamán személyesen Budapesten, vagy Skype-on keresztül elbeszélget a jelentkezőkkel. A beszélgetés célja a továbbtanulási motivációk, valamint a nyelvi készségek felmérése.

Mesterképzés esetén

Ha Bachelor- vagy mesterképzésre jelentkezel az Aalborg Egyetemre, akkor két évnél nem régebbi TOEFL, illetve IELTS vagy Cambridge nyelvvizsgával kell rendelkezned. A követelményszintet az egyes programok leírásánál találod, illetve a következő linken: Official English language requirements.
Application and deadlines

Bővebben..

Elérhető képzési programok Válassz szakot!
Dániai iskolák Válassz iskolát!
A jelentkezés menete Hogyan jelentkezhetem?
Várható költségek Várható költségek
Szolgáltatásaink Ki segít nekem a céljaim elérésében?
 

Az oldal tetejére           
ImpresszumOldaltérkép
© 2004-2016 hu-dan bt. - All rights reserved - Minden jog fenntartva